Drijfveren-coaching

Op diverse kruispunten in loopbaan en leven kan coaching het verschil maken. Wij maken hierbij gebruik van een bijzonder krachtige drijfverenmeting (ODC).

De ODC geeft ontwikkel-richting bij de volgende vragen:

  • Welke taken kosten mij energie of geven mij juist energie?
  • Past mijn werk of deze functie wel echt bij mij?
  • Welke leiderschapskwaliteiten heb ik?
  • Welke opleiding past het best bij mij?
  • Hoe kan ik fitter en gezonder worden en een burn-out voorkomen?
  • Ik loop in elke baan tegen dezelfde obstakels aan. Hoe kan ik dit patroon doorbreken en meer flow bereiken?

We hebben deze bijzondere meting omarmd omdat het snel (online in 10 minuten) en diepgaand inzicht geeft. De meting is niet een ‘snapshot’ van ‘zo ben je nu eenmaal’, maar geeft een diep ervaren richting aan welke talenten je hebt en verder kunt ontwikkelen. Daarnaast heb je inzicht welke (onbewuste) reacties ervoor zorgen dat je je niet verder ontwikkeld hebt tot nu toe. ODC biedt inzicht op drie gebieden:

Strategisch HR   – Coaching -Transitie en Leiderschap

Voor individuen, teams en in de context van de organisatie

Actualiteiten

Contact

PERDUCAM

Kooltjesbuurt 9
1411 RZ Naarden-Vesting

Telefoon
035 – 622 5286

E-mail
officemanagement@perducam.nl

Google Maps voor uw route

Aangesloten bij