TEAM – Onze 7 professionals

Marie-José Cremers

Coach | Sociaal en A&O psycholoog | Opleider

Je weet pas wat je denkt en voelt als je hoort wat je zegt
In de kern is dat steeds weer mijn ervaring als ik met mensen werk, persoonlijk of in teams. Ik zie altijd weer dat die bewustwording een keuzevrijheid brengt. Een bewuste keuze om te leven en te werken die recht doet aan hoe je wil zijn in de verbinding met de ander.

Of anders gezegd: van herijking naar verrijking.
Leven vanuit je natuurlijke kracht in plaats vanuit een ‘moeten’ of een ‘kramp’, dan ontstaat er beweging, vertrouwen en resultaat.
Het gaat me nooit om ver-ander-en maar steeds weer om ontw- ik-kelen en dat geeft gemak en energie. Wil je daarover door praten, neem gerust contact op: 06-54728505

Marja Veerman

GZ-Psycholoog (niet praktiserend)

Bijdragen aan bewustzijn in leven of werk, daar krijg ik energie van!
In mijn loopbaan is de rode lijn het kunnen ‘bouwen’ binnen relaties, projecten en organisaties.

Hoe krijg je meer zicht op je eigen potentieel, waar zit je natuurlijke kracht en waar het onbenutte potentieel. Dit zijn vragen waar ik me graag mee bezig houd. Maar ook, in welke rol, cultuur of organisatie komt iemand het beste tot zijn recht.

Bij mijn activiteiten voor Perducam komen mijn ervaring met assessment en talentonderzoek, coaching en begeleiding  en de werkzaamheden als GZ-psycholoog heel mooi samen.

Sonja Dielemans

Specialist Ouderengeneeskunde | Bedrijfskundige

‘Mijn droom is minder praktijkvariatie in Nederland in de ouderenzorg.’

Na vele jaren gewerkt te hebben als bedrijfsarts maakte ik in 2012 de switch naar de ouderengeneeskunde. Ik wilde weer ‘dokter’ zijn voor mijn patiënten, Geen dag spijt van deze wending. Al tijdens het -stevig- inhalen van medische competenties merkte ik dat de organisatie van de zorg voor ouderen hapert. Vooral op die plekken waar niet de verpleging aan het roer staat, maar de zorg voor de kwetsbare ouderen is ingericht vanuit het perspectief van de behandelaren en managers.

Voor de dagelijkse praktijk in mijn werk is mijn motto: zet de zorg centraal! Luister als arts naar de verpleging, beantwoordt hun zorgvragen, zodat zij kunnen zorgdragen voor optimale zorg. Ik heb de ervaring dat afdelingen dan gaan ‘swingen’, het zorgproces loopt bijna als vanzelf

Rachel Mak

Specialist ouderengeneeskunde en Health Care bedrijfskundige

Ik geloof dat medisch leiderschap essentieel is voor optimale kwaliteit van zorg. Ik wil daaraan bijdragen door leiderschap bij medische professionals te ontwikkelen en te verbinden in de samenwerking met elkaar en met de (regio-)organisatie.
Met kennis van de bedrijfskunde, veranderkunde en de ouderengeneeskunde en een stevig ontwikkelde visie op de ouderenzorg kan ik unieke bruggen bouwen en verbinding leggen tussen overheid, bestuur, management en professionals. Met ervaring als docent en trainer/coach wil ik medisch professionals begeleiden bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling in leiderschap en professionaliteit.

Wilma Bakker

Senior Coach | Trainer | Onwikkelaar

‘De sprankeling in de ogen tevoorschijn zien komen, zien dat mensen weer floreren in hun werk, is waar ik mij voor inzet!’

Met mijn deskundigheid van mens- en organisatieontwikkeling werk ik in diverse rollen. Van adviseur, ontwikkelaar tot trainer en coach. Mijn focus is: ‘hoe wat goed is te behouden en hoe de beweging op gang te brengen?’. Ik verbind me daarbij altijd met de mensen uit de organisatie. Immers, de wijsheid en creativiteit over wat er nodig is, is daar al lang aanwezig. Gezamenlijk op zoek naar de kern van het vraagstuk en het ontwikkelen van een passende aanpak. Van start gaan en gaandeweg leren en verbeteren is een aanpak die mij uitstekend past.

Bij de opdrachten is de ODC-meting is een instrument dat ik graag gebruik. Het is een geweldig vliegwiel om snel tot de kern te komen en biedt daardoor krachtige interventies voor persoonlijke en teamontwikkeling.

Wieneke Gerrits

Coach | Psychiater

“Ik kan het nu weer zonder jou”.

Wanneer iemand dat zegt is dat voor mij het ultieme resultaat van mijn werk als coach. Ook als psychiater werk ik daar zoveel mogelijk naartoe. Aanboren wat al in iemand zelf zit. Het begrijpen van zichzelf, ‘Hoe ben ik geworden wie ik ben?’, en van eigen emoties, gedachten en gedrag speelt een sleutelrol in mijn werk met mensen. Door zelfbegrip en zelfkennis creëer je een groter gevoel van keuzevrijheid. “Ik kan mijn leven, naast de gegevenheden, sturen op basis van mijn behoeften, wensen en verlangens.” Dat ik nu met professionals uit de zorg werk als coach en via hen bijdraag aan een gezonde gezondheidszorg voelt heel vervullend.

Marlies Tissen

Officemanager

Als office manager plan ik de afspraken voor Perducam. Ook neem ik een deel van de administratieve taken uit handen. Ik wordt blij van een georganiseerde agenda en administratie, zodat alles vloeiend loopt. En op deze manier kunnen de professionals van Perducam zich volledig richten op hun eigen vakinhoudelijke werk en coaching.

Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen stuur dan een mail naar officemanagement@perducam.nl.

Contact

PERDUCAM

Molenlaan 12
1401 TJ Bussum

Telefoon
035 – 622 5286

E-mail
officemanagement@perducam.nl

Google Maps voor uw route

Aangesloten bij