Persoonlijke Ontwikkeling en -Effectiviteit

Persoonlijke Ontwikkeling en -Effectiviteit

Voor wie…?

Voor diegene die in een complexe omgeving een zinnige, autonome en verbindende rol willen spelen en die willen ervaren wat daarvoor de belemmerende factoren en/of succesfactoren kunnen zijn. Voor bestuurders, directeuren, medisch specialisten, artsen, scrumcoaches, psychologen, leidinggevenden, aannemers, uitvaartverzorgers, professionals, medewerkers en startende ondernemers in zowel profit- als non-profit organisaties.

Coaching werkt omdat het tijd en ruimte creëert om te ordenen en te reflecteren op heden en verleden, maar ook je te bezinnen op de toekomst. Meer weten over je conflicten, angsten en geautomatiseerde reacties, maar vooral ook wensen, verlangens, eigen waarden en talenten is beter dan je ‘onbewust’ hiervan te zijn; Dan heeft ‘het’ jou in de greep in plaats van dat je grip op je eigen leven hebt. Je onbewuste overtuigingen op het spoor komen én een krachtige keuze durven maken voor je authenticiteit levert steeds weer een gelukkiger en simpeler leven op, dat is onze ervaring en inmiddels ook waardepropositie geworden!

State of the art is essentieel in onze aanpak…we hebben veel kennis over ‘embodied leadership’, de psychologische ontwikkelstadia van volwassenen en de fijngevoeligheid van ons lichaam voor vitaliteit en connectie.

We maken gebruik van wetenschappelijk erkende drijfveren-analyses (ODC©) en persoonlijkheidsmetingen (The Leadership Profile©), die met elkaar gemeen hebben dat ze zicht geven op de persoonlijke patronen en -reacties onder stress of druk maar vooral zicht geven op de eigen ontwikkelrichting en het onbenut persoonlijk potentieel. Maak groot waar je echt van bent en hou op met dingen waar je niet van bent.

Ga voor ‘Ontw-IK-kelingin plaats van ‘Ver-Ander-ing’ …………

Contact

PERDUCAM

Kooltjesbuurt 9
1411 RZ Naarden-Vesting

Telefoon
035 – 622 5286

E-mail
officemanagement@perducam.nl

Google Maps voor uw route

Aangesloten bij