Van Herijking naar Verrijking!

Van Herijking naar Verrijking!

Vitaliteit, Stressreductie en Burnoutherstel

Van herijking naar verrijking is het motto van Perducam. Dat betekent in deze wereld van overvloed en overvraging, dat we gaan herijken door stil te staan bij wat echt belangrijk is, wat goed doet en wat niet meer past en achtergelaten kan worden.

Ordenen van zaken die echt de moeite waard zijn om vervolgens krachtige keuzes te maken voor een leven waarin vitaliteit en geluk voorop staan. Als je kompasnaald gericht wordt op wat werkelijk zinvol en energie-gevend is dan voelt elke stap in die richting als een weldaad. Wat zijn jouw vitaliteit ondermijners en vitaliteit boosters?

Overspannen of Burn-out

De meeste mensen weten pas achteraf dat ze overspannen of burnout zijn geraakt. Dat komt omdat het vooral een sluipend proces is waarin je steeds een tandje bijzet totdat dit geen enkel effect meer heeft.

Langdurige stress ontregelt je lichaam. Als je zo lang roofbouw pleegt dat je niet meer vanzelf herstelt, ben je ‘burnout’. Wil je beter worden dan moet eerst je lijf weer op de rit en dan de rest. Als partner van het Centrum voor Stressreductie gebruiken we een effectieve en wetenschappelijk bewezen aanpak. De aanpak is gefaseerd: eerst het lijf weer normaliseren, dan het zelfmanagement verder vormgeven en werken aan vitaliteit. Het liefst begeleiden we preventief maar zeker vanaf de (gedeeltelijke) ziekmelding is de focus op herstel belangrijk in plaats van rust ‘krijgen’ is onze (directieve) aanpak rust ‘creëren’!

Contact

PERDUCAM

Kooltjesbuurt 9
1411 RZ Naarden-Vesting

Telefoon
035 – 622 5286

E-mail
officemanagement@perducam.nl

Google Maps voor uw route

Aangesloten bij