Vrije ruimte in je rol als psychiater

Doelstelling / Resultaat

  • Leiderschapsvaardigheden en coachingsvaardigheden.
  • Meer zicht krijgen op je eigen vitaliteit en veerkracht.
  • Sturing geven vanuit je unieke positie aan de diverse samenwerkingen.
  • Bewustwording door te vertragen en te herijken.
  • Vanuit eigen kracht samenwerken en anderen in beweging krijgen.
  • Zelf meer regie nemen.
  • Verdiepend luisteren en anders bevragen om tot de kern te komen.

Doelgroep

Voor de psychiater die zich verder wil ontwikkelen in de eigen positionering, persoonlijk en medisch leiderschap. Persoonlijk leren met inspirerende modellen en theorie over leiderschap en coaching. Vergroten van je vrije ruimte door te sparren met collega-psychiaters uit allerlei organisaties.

Aanpak

Programma

De eerste 2 dagen zullen we stilstaan waar jij je vrije ruimte wil vergroten én wat daar voor nodig is: waar wil je zichtbaarder zijn, welke kwaliteiten kun je inzetten en welke patronen en aannames houden je daarvan weg. Je krijgt heel concrete handvatten; hoe zet je jezelf en de ander in de beweging. Van welke druk wil je ‘vrij’ zijn om dat effectief in gang te zetten.

De 2 vervolgdagen zullen ingaan op het krachtenveld waarin je je bevindt en wat daarin voor jou belangrijk (persoonlijk en hoe je met anderen wil werken) is om voor ogen te houden. Ook hier krijg je belangrijke inzichten en handvatten (oa. uit de organisatiekunde) om je vrije ruimte te vergroten.

Door te herijken op wat er nu belangrijke is voor jou en stil te staan wat er zich aan bewegingen en complexiteit in je context voordoet, kies je opnieuw voor jouw respons in plaats van een meer onbewuste snelle reactie.

Data

Vier bijeenkomsten – twee aaneengesloten dagen en twee losse vervolgdagen

Donderdag 20 juni & Vrijdag 21 juni | vrijdag 13 september | vrijdag 11 oktober 2024

Tarief € 1645,-
NB: Als je een bevriende collega meeneemt voor de 4 daagse ‘ Vrije ruimte in de rol van psychiater’ krijg je een diepgaande drijfverenmeting + persoonlijke debrief aangeboden (vaak ‘life-changing’ genoemd in positieve zin).

24 accreditatiepunten NVvP

Locatie

Informele, inspirerende setting in Naarden Vesting.

Wil je je inschrijven en/of meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar officemanagement@perducam.nl. We zien je mail graag tegemoet.

Actualiteiten

Contact

PERDUCAM

Molenlaan 12
1401 TJ Bussum

Telefoon
035 – 622 5286

E-mail
officemanagement@perducam.nl

Google Maps voor uw route

Aangesloten bij