Perducam – TalentConnect

Perducam – TalentConnect

Lies (medewerker planningsbureau zorginstelling):

“Mijn collega op een andere afdeling had behoefte aan ad-hoc hulp in de praktijk. Die heb ik hem kunnen bieden, waarbij ik meteen de koppeling met onze dagelijkse praktijk heb weten te maken door de opdrachten die door het Talent-Connect platform worden aangeboden”

Marcel (Medewerker Zorgadministratie):

“Met TalentConnect leer je van elkaar en door elkaar. Er is dus altijd sprake van tweerichtingsverkeer qua kennisuitwisseling tussen coach en coachee. Het gaat nooit over ‘tijd’ maar over ‘prioriteit’;

De wereld en daarmee de manier van werken veranderen snel. Dat vraagt om flexibele medewerkers met actuele kennis en ervaring. Helaas is weerstand vaak de natuurlijke reactie bij verandering. Terwijl er juist commitment van mensen nodig is om ze mee te krijgen. De vraag is hoe mensen weer ‘skilled for succes’ worden.

Externe opleiding is een veel gekozen oplossing. Maar het meest effectief, en veel voordeliger, is het als collega’s elkaar naar een hoger niveau helpen. De gewenste kennis en kunde is namelijk al in de organisatie aanwezig! Het bijzondere is dat velen zich niet bewust zijn van hun sterke punten. Het online platform TalentConnect maakt ieders competenties zichtbaar. Zo ontstaat binnen de organisatie een pool aan kennis en ervaring waaruit door eenieder geput kan worden. TalentConnect van Perducam is een web-based platform waar alle deelnemers op terecht kunnen.

Actualiteiten

Contact

PERDUCAM

Molenlaan 12
1401 TJ Bussum

Telefoon
035 – 622 5286

E-mail
officemanagement@perducam.nl

Google Maps voor uw route

Aangesloten bij