Coachen in de kern

Doelstelling / Resultaat

Wat we doen:

In de 1e bijeenkomst gaat het over: relatie en commitment bouwen, krachtige, energiegevende vragen stellen en op 3 niveaus luisteren.
In de 2e bijeenkomst komt het maken van krachtige keuzes op basis van waarden gedreven perspectief aan de orde.
In de 3e en de 4e bijeenkomst gaan we aan het werk met: hoe met belemmeringen om te gaan die de ander weghouden van het eigen potentieel

Het is voor ons van belang dat je als deelnemer aan alle vier de bijeenkomsten meedoet. De bijeenkomsten zullen praktisch van aard zijn, ofwel je coacht steeds op eigen coachvragen met als onderlegger steeds een uitwerking van de 8 coaching principes.

Doelgroep

Voor iedereen die een ander gesprek wil door anders te luisteren en andere vragen te stellen, zodat je gesprekspartner (jouw cliënt, medewerker, kind, baas, student, vriend enz.) tot de eigen kern kan komen.

Aanpak

Data

Donderdag 19 september en vrijdag 20 september 2024
Vrijdag 18 oktober 2024
Vrijdag 29 november 2024

Locatie

Een authentieke locatie in het Gooi.

Kosten

€ 1250,- (0% btw) per deelnemer.

Vier bijeenkomsten – twee aaneengesloten dagen en twee losse vervolg dagen. Mochten de kosten een probleem vormen voor je deelname, laat het ons even weten. Dan zoeken we een oplossing.

Locatie- en arrangementskosten

Voor de locatie, lunch, koffie en thee vragen we een bijdrage van € 75,- excl. btw per dag.

Wil je je inschrijven en/of meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar officemanagement@perducam.nl. We zien je mail graag tegemoet.

Actualiteiten

Contact

PERDUCAM

Molenlaan 12
1401 TJ Bussum

Telefoon
035 – 622 5286

E-mail
officemanagement@perducam.nl

Google Maps voor uw route

Aangesloten bij