Coaching van bestuurders en bevlogen professionals

Coaching van bestuurders en bevlogen professionals.

Testimonial Specialist Ouderengeneeskunde Mw. D.

Kenmerkend voor artsen en psychologen is dat ze de neiging hebben alle zorg aan hun patiënten en cliënten te bieden en zich geen tijd gunnen om bij zich zichzelf stil te staan.

Van Her-ijken naar Verrijken, zoals het motto van Perducam luidt, vraagt stilstaan bij ‘hoe doe ik het nu en is dat wat ik voor ogen had toen ik voor deze richting koos?’ Weer verbinding maken met echt belangrijk is en dat op een passende manier vormgeven maakt blij en verrijkt. Voor niet-medici is dat eigenlijk niet anders: het her-ordenen en even afstand nemen maakt heldere en effectieve stappen weer mogelijk, passend bij iemands diepste drijfveren.

Kenmerkend voor artsen en andere zorgprofessionals is dat ze de neiging hebben alle zorg aan hun patiënten en cliënten te bieden en zich geen tijd gunnen om bij zich zichzelf stil te staan.

Van ‘Herijken naar Verrijken’, de pay-off van Perducam, vraagt om stilstaan bij ‘hoe doe ik het nu en is dat wat ik voor ogen had toen ik voor deze richting koos?’ Weer verbinding maken met echt belangrijk is en dat op een passende manier vormgeven maakt blij en verrijkt.

Voor niet-medici is dat eigenlijk niet anders: het her-ordenen en even afstand nemen maakt heldere en effectieve stappen weer mogelijk, passend bij iemands diepste drijfveren’;

Perducam coacht internationaal en gebruikt daar diverse media-tools voor, die vaak even doeltreffend en diepgaand blijken te werken als face- to-face ontmoetingen.

Actualiteiten

Contact

PERDUCAM

Molenlaan 12
1401 TJ Bussum

Telefoon
035 – 622 5286

E-mail
officemanagement@perducam.nl

Google Maps voor uw route

Aangesloten bij